Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΣΑΜΠΟΥΑΝ  ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ / ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ

ΜΕΛΙ


Κατά της ξηροδερμίας με σαλικυλικό οξύ και εξειδικευμένα δραστικά συστατικά που δρουν κατά των μικροοργανισμών που είναι υπεύθυνα για τον σχηματισμό της πιτυρίδας. Περιέχει ακόμη   μέλι που μαλακώνει και ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος.

Προϊόντα με υψηλό ποσοστό φυσικής περιεκτικότητας (πάνω από 87%)

Δεν περιέχουν parabens, σιλικόνη, ορυκτά έλαια, προπυλενογλυκόλη!

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

                             ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ   


Φυτικό υπακτικό -φαρμακευτικό προϊόν φυτικής προέλευσης παραδοσιακής χρήσης.
Δεν απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ιδιότητες


Το Lanes Herbalene είναι υπακτικό με φυτικά συστατικά και θαυμάσια μυρωδιά και γεύση μάραθου (Fennel), περιέχει σέννα, δρόγη η οποία διεγείρει την εντερική κινητικότητα, κυρίως του παχέος εντέρου, και μειώνει την απορρόφηση ύδατος και ηλεκτρολυτών. Η σύνθεση περιέχει επίσης μείγμα φύλλων, φλοιού και σπόρων από τα παραδοσιακά βότανα χαμόκλαδο (φραγκούλη-Buckthorn), ζαμπούκο (Elder leaf) & τσάι Mate παραδοσιακά γνωστών για την υπακτική τους δράση, καθώς διευκολύνουν την κινητικότητα του εντέρου.
Η σέννα, γνωστή και ως κασσία, συναμική, Σέννα η Αλεξανδρινή ή φύλλα Αιγύπτου είναι βότανο το οποίο χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια για τη βοήθεια που προσφέρει στον οργανισμό στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας χάρη στις καθαρτικές της ιδιότητες. Η δράση της οφείλεται στην ιδιότητα να διεγείρει την κινητικότητα του εντέρου, διευκολύνοντας τις κενώσεις


                                        

Πλεονεκτήματα Χρήσης


Φυσικός τρόπος απελευθέρωσης του εντέρου και σταδιακής απαλλαγής από τη δυσκοιλιότητα. Προσφέρει ανακούφιση με φυσικό τρόπο από το βράδυ ως το πρωί.
Συνιστάται σε
Ιδανικό για βραχυχρόνια χρήση για την αντιμετώπιση της περιστασιακής δυσκοιλιότητας. Επίσης ενδείκνυται για χρήση σε προεγχειρητική αγωγή και στην προετοιμασία του εντέρου για ενδοσκοπικό ή ακτινολογικό έλεγχο.

Σύνθεση


Δραστικές ουσίες: Φύλλα Σέννας (64%), Ζαμπούκου (8%) και Χαμόκλαδου (4%), Μάραθος (16%), Τσάι Ματέ (8%)
Δεν περιέχει: ζάχαρη ή συντηρητικά.
Έγκυες/Θηλάζουσες: Να συμβουλεύονται το γιατρό τους.
Παιδιά: Κατάλληλο για παιδιά 7 ετών και άνω.
Διαβητικοί: Να συμβουλεύονται το γιατρό τους.
Χορτοφάγοι: Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

                        ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ


Η ρίζα της τρίχας παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη της τρίχας: εδώ κατασκευάζονται τα κύτταρα της τρίχας και η τρίχα λαμβάνει το χρώμα της. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια έντονη μεταβολική διεργασία, για υγιή μαλλιά, η βέλτιστη τροφοδοσία της ρίζας της τρίχας με θρεπτικές ουσίες, είναι πολύ σημαντική



  Η μοναδική σύνθεση του Priorin Extra αποτελείται από πληθώρα συστατικών όπως Βιοτίνη, L-Κυστίνη, Εκχύλισμα Κεχριού και Βιταμίνη Β5:

Η Βιοτίνη που αναφέρεται ως «Βιταμίνη του Δέρματος», δεδομένου ότι βοηθάει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και των εξαρτημάτων του δέρματος (τρίχες και νύχια).

Η Κυστίνη είναι αμινοξύ που περιέχει θείο, το οποίο αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της κερατίνης, ενός κύριου συστατικού των τριχών και των νυχιών.

Το Εκχύλισμα Κεχριού προέρχεται από ένα από τα παλαιότερα καλλιεργήσιμα φυτά στον κόσμο και περιέχει milliacin και αρκετά λιπαρά οξέα όπως ελαϊκό οξύ και λινελαϊκό οξύ.

Η Βιταμίνη Β5 είναι συστατικό του συμπλέγματος της βιταμίνης B.
Το Priorin Extra είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση εάν απαιτείται.


Αναζητήστε το Priorin Extra με την εγγύηση της Bayer, μόνο στα φαρμακεία.
To Priorin Extra κυκλοφορεί σε 2 συσκευασίες:
1) Συσκευασία των 30 καψουλών
2) Συσκευασία των 60 καψουλών


Συνιστάται προσοχή σε ανθρώπους με ενδεχόμενη αλλεργία στη γλουτένη και στις πρωτεΐνες σόγιας.            

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

    

                             24ωρη Αντιρυτιδική & Αναπλαστική Κρέμα Προσώπου                                   
                                 Μελισσοκέρι Μοναστηριακή Φυτοθεραπεία 40ml 

  Η 24ωρη κρέμα προσώπου με ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ για κάθε τύπο δέρματος έχει αντιρυτιδικές & αναπλαστικές ιδιότητες, βασισμένη σε μοναστηριακή συνταγή Για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλους τους τύπους δέρματος.
Το μελισσοκέρι  παράγεται από τους κηρογόνους αδένες της μέλισσας. Τρόπος Χρήσης: Απλώστε με απαλές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ







Περιέχει 23 μοναδικά ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στην ανάπλαση της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα ασκούν αντιρυτιδική δράση.
Περιέχει μελισσοκέρι, βιταμίνες Α&Ε, πανθενόλη, χαμομήλι, αμαμελίδα, καλέντουλα, βαλσαμόχορτο, λάδι ελιάς, λεβάντα και μύρρο.ol, sodium polyacrylate. :( aqua, stearic acid, glyceryl, stearate se, isopropyl myristrate, glycerin, propylenoglycol, cera alba, panthenol, retinyl palmitate, lanolin, allantoin, honey, camomilla recutita, calendula officinalis, hypericum perfuratum, peg-8, caprylyl glyc)

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

                       Ποια είναι τα οφέλη της σπιρουλίνας στον οργανισμό;

Η σπιρουλίνα χάρη στο ευρύ φάσμα των θρεπτικών συστατικών που περιέχει παρουσιάζει ένα πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων για τον ανθρώπινο οργανισμό. Όλοι εμείς στο Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας δεν αντιμετωπίζουμε τη σπιρουλίνα σαν ένα ακόμα συμπλήρωμα διατροφής, για εμάς η σπιρουλίνα είναι πλήρης τροφή!
Η θρεπτική της σύσταση αποδεικνύει ότι πρόκειται για μία πλήρη τροφή, καθώς περιέχει ένα πλήθος θρεπτικών συστατικών. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν, μη γενετικά τροποποιημένο, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και χρωστικές.
Εάν συνοψίσουμε τις κύριες ευεργετικές ιδιότητες της σπιρουλίνας θα λέγαμε ότι προσφέρει υψηλά επίπεδα ενέργειας και αντοχής, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει τις επιδόσεις στην εργασία και τη μελέτη, όπως και στις αθλητικές δραστηριότητες και κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό. Ταυτόχρονα ενισχύει τη συγκέντρωση και συμβάλλει στην αποκατάσταση του οργανισμού έπειτα από έντονη σωματική άθληση και καταπόνηση.
                   
 Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι και τα αποτελέσματα κλινικών ερευνών που διεξήγαγε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου με τα προϊόντα της εταιρεία μας σχετικά με τις ευεργετικές ηπατοπροστατευτικές και υπολιπιδαιμικές δράσεις της σπιρουλίνας.
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η εταιρεία  παράγει σπιρουλίνα με ιώδιο και χωρίς ιώδιο για όσους πάσχουν από υπερθυρεοειδισμό, ενώ το ιατρικό τμήμα της εταιρείας παρέχει δωρεάν στους καταναλωτές που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή εξατομικευμένες οδηγίες κατανάλωσης της σπιρουλίνας.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015



                 

                            ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PANTHENOL
              
                              Για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα

Σε προσφορά η αντιρυτιδική κρέμα μαζί με τον ορό της PANTHENOL 
 
 
                    
24 ωρη αντιρυτιδική κρέμα με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και πανθενόλη
Μία κρέμα ειδικής σύνθεσης με έντονη αντιρυτιδική δράση. Περιέχει:
  • Υαλουρονικό οξύ: Βρίσκεται στον συνδετικό ιστό του δέρματος και λειτουργεί σαν δεξαμενή υγρασίας. Εφαρμόζοντάς το εξωτερικά δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας, περιορίζει την απώλεια υγρασίας, ενυδατώνει την κεράτινη στοιβάδα και χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη.
  • Δύο πεπτίδια που με τη δράση τους προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και επιβραδύνουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων.
  • Πανθενόλη: Η πιο γνωστή για τις ευεργετικές της ιδίότητες στο δέρμα βιταμίνη. Εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα και προσφέρει ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προάγει την ανανέωση των κυττάρων.
Χαρακτηριστικά
  • ολική ανάπλαση και αναδόμηση.
  • άμεσα ορατά αποτελέσματα.
  • δερματολογικά ελεγμένο
  • χωρίς Parabens.






Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

         ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ
 
Το καλοκαίρι έφτασε κ τα εντομοαπωθητικά αποτελούν άμεση λύση για μεγάλους κ παιδια!τα νέα προιόντα της THERMAL MED θα τα βρείτε στο φαρμακειο μας μαζί με σειρά απο προιόντα κατάλληλα για το ηλιακό έγκαυμα κ οχι μόνο!
 
 
                         
 

              Thermale Med Soothing Gel 50ml

To Thermale Soothing Gel είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην μείωση των ερεθισμών που προκαλούν τσιμπήματα από έντομα, κουνούπια, σφήκες, τσούχτρες, τσουκίδες κ.λ.π. Περιέχει αλλαντοΐνη και εκχυλίσματα χαμομηλιού & καλέντουλας, συστατικά με καταπραυντικές, μαλακτικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες.
    
          Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με εντομοαπωθητική δράση
Εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα με εκχυλίσματα Βασιλικού, Γερανίου, Λεβάντας. Προστατεύει για πολλές ώρες από τα τσιμπήματα των κουνουπιών και άλλων εντόμων. Ο συνδυασμός της ενεργής Αλόης και του Χαμομηλιού έχει καταπραϋντική δράση. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση. Προσφέρει ιδανική φροντίδα για την παιδική επιδερμίδα. Χρήση: Ψεκάστε ομοιόμορφα στα ακάλυπτα μέρη του σώματος, όσο συχνά το απαιτούν οι συνθήκες. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
        THERMAL MED Aloe vera, για εγκαύματακαι ερεθισμούς

Οργανικο, βιονεργό ζελέ Αλόης 99,9% για συστηματική περιποίηση του δέρματος.
Ενυδατώνει, μαλακώνει και βοηθά στην ανανέωση της ξηρής, ερεθισμένης, με ραγάδες ή σημάδια επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο και για χρήση μετά από ήπια ηλιακά εγκαύματα.
Περιέχει οργανικό ζελέ αλόης σε περιεκτικότητα 99,9%.